Το κατασταλτικό πείραμα …ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ

katastaltiko_peirama_05_13_0

Το κατασταλτικό πείραμα

που εφαρμόζεται πάνω στην κοινωνία τα τελευταία χρόνια, σε κάθε μορφή αντίστασης και αγώνα των από τα κάτω, δεν θα μπορούσε να μην εφαρμοστεί και στον αγώνα των κατοίκων της Β,Α Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού.

 

Ματ, Εκαμ, μισθοφόροι της ελληνικός χρυσός, συλλήψεις, χημικά μέσα στα χωριά και τα σχολεία, απαγωγές κατοίκων μέσα από τα σπίτια τους, εκβιασμοί, παράνομη λήψη DNA, εφαρμογή του τρομονόμου. Ταυτόχρονα τα μμε επιδίδονται σε πόλεμο λάσπης και συκοφάντησης των κατοίκων, ποινικοποιώντας τον αγώνα ενάντια στη λεηλασία της φύσης και της ζωής τους.

 

Στο ίδιο κατασταλτικό πείραμα εντάσσεται και η προσπάθεια φίμωσης του Ιndymedia και όλων των αυτοοργανωμένων μέσων αντιπληροφόρησης. Η ελεύθερη διακίνηση ριζοσπαστικού λόγου και ιδεών διώκεται και ποινικοποιείται.

 

Ο νόμος του τρόμου εφαρμόζεται σε κάθε μορφή αγώνα, σε κάθε φωνή αντίστασης. Όποιος αρνείται να αποδεχτεί τους όρους τους, θα υποστεί και τις συνέπειες της εκδικητικής μανίας των ένστολων ανθρωποειδών.

 

Οι απεργίες και οι διαδηλώσεις καταστέλλονται βίαια, προληπτικές προσαγωγές και συλλήψεις, ξύλο, χημικά, επιτάξεις απεργών, εκαμ στα αμαξοστάσια, ενώ οι αστυνομικές αυθαιρεσίες κι ο « υπερβάλλον επαγγελματικός ζήλος» των μπάτσων παραβλέπονται επιδεικτικά.

 

Δεν ξεχνάμε τα παραμορφωμένα από το ξύλο, πρόσωπα των 4 αναρχικών, κατηγορούμενων για τη ληστεία στο Βελβεντό, που ως τρόπαιο επιδεικνύονταν στα κανάλια. Το μήνυμα σαφές: όποιος τολμάει στην πράξη να αμφισβητεί την εξουσία τους πάνω στις ζωές μας, βασανίζεται, φυλακίζεται, απαγάγεται, συκοφαντείται, χάνει κάθε θεσπισμένο δικαίωμα.

 

Στα ίδια πλαίσια επίδειξης δύναμης, εντάσσονται και οι προληπτικοί ξυλοδαρμοί κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές, οι έρευνες στα κελιά, η στέρηση γευμάτων, προαυλισμού και αδειών.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ

 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ 

ΠΑΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ

 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ

 

Συνέλευση στις νότιες συνοικίες για την αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αγωνιστές

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *