[Σαβ.22/2] εκδήλωση αλληλεγγύης στους αναρχικούς που διώκονται για τη διπλή απαλλοτρίωση στο Βελβεντό

afisa22feb2014portrait.qxd

Στη σημερινή συνθήκη και εποχή που ο καπιταλισμός δείχνει το πιο ωμό και βάρβαρό του πρόσωπο, ο αγώνας που διεξάγεται από τον αναρχικό και ευρύτερα ριζοσπαστικό χώρο κάθε άλλο παρά μάταιος είναι. Προβάλλει πραγματικές προοπτικές για την οικοδόμηση μιας διαφορετικής κοινωνίας, μέσω της βίαιης ανατροπής του υπάρχοντος, μέσω της επαναστατικής διαδικασίας.

Το επίπεδο της σύγκρουσης με την κρατική εξουσία έχει αναβαθμιστεί και μεγάλα κοινωνικά κομμάτια παίρνουν ενεργό μέρος στην σύγκρουση αυτή. Μια κατάσταση δύσκολα διαχειρίσιμη για την εξουσία. Μια κατάσταση που για το επαναστατικό κίνημα αποτελεί γόνιμο έδαφος. Ας κινηθούμε σε αυτή την κατεύθυνση, ας ψηλαφίσουμε τις λεπτές  γραμμές που ενώνουν τους επιμέρους αγώνες μεταξύ τους, με οδηγό την αλληλέγγυα στάση και πράξη. Μέχρι την  ολική απελευθέρωση, μέχρι την επανάσταση.

Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η  Α Λ Λ Η Λ Ε Γ Γ Υ Η Σ
ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ
ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

* θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία και συζήτηση με τους συντρόφους για τους αγώνες των αναρχικών μέσα και έξω από τις φυλακές, τη σύνδεση των κοινωνικών αγώνων, αλλά και την αναζωπύρωση της “αντιτρομοκρατικής” σταυροφορίας και τις νέες κατασταλτικές κινήσεις κατά των φυλακισμένων αγωνιστών (κατασκευή πτέρυγας απομόνωσης στις φυλακές Δομοκού, περικοπή αδειών εξόδου, μηντιακή στοχοποίηση)

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΛΕΒΑΡΗ, 6 μμ
στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΣΤΕΚΙ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ
Αγ. Βασιλείου και Π. Π. Γερμανού 22, Μπραχάμι

*θα ακολουθήσει μπαρ οικονομικής ενίσχυσης των κρατούμενων συντρόφων-

συνέλευση αλληλεγγύης για την υπόθεση του Βελβεντού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *