η βαρβαρότητα και ο σκοταδισμός είναι εδώ [αφίσα]

esp_11_12_a

Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

 

 

Στα νέα μέτρα και μνημόνια που επιτίθονται στην εργασία, την ασφάλιση, την υγεία, την παιδεία, την κοινωνία.

 

Στο δόγμα μηδενικής ανοχής που εφαρμόζεται με προληπτικές συλλήψεις και προσαγωγές απεργών και διαδηλωτών. Τη διεξαγωγή χημικού πολέμου στους δρόμους της Αθήνας και τις δολοφονικές επιθέσεις των μπάτσων εναντίον όλων όσων αντιστέκονται. Με εισβολές και απειλές για εκκενώσεις καταλήψεων και αυτοδιαχειριζόμενων χώρων. Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που στοιβάζονται σε καθεστώς αιχμαλωσίας χιλιάδες μετανάστες.

 

Στον επικοινωνιακό λαϊκισμό των μμε που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εκάστοτε αφεντικών τους. Υπηρετώντας το σάπιο σύστημα που τους ταΐζει, δεν διστάζουν να παραποιήσουν τη ζοφερή κοινωνική πραγματικότητα, προβάλλοντας τα νέα μέτρα ως μονόδρομο για τη σωτηρία της χώρας. Δεν διστάζουν να αποσιωπήσουν το όργιο της αστυνομικής βίας, να κάνουν πλάτες στους δολοφόνους της χρυσής αυγής, να συκοφαντούν και να διαπομπεύουν αυτούς που αντιστέκονται.

 

Στη δικαστική δικτατορία που επιβάλλει εξοντωτικές ποινές ή υπέρογκες εγγυήσεις σε αγωνιστές, που αποδέχεται τυφλά τις υποδείξεις της αστυνομίας, που δεν αναγνωρίζει την καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων των «κατηγορουμένων», που κάνει τα στραβά μάτια σε βασανισμούς και δολοφονίες από τους μπάτσους και τους χρυσαυγίτες.

 

Στις συμμορίες της χρυσής αυγής που κάνουν μόδα τον εκφασισμό της κοινωνίας. Στην επιβολή του καθεστώτος τρόμου που επιχειρεί η χρυσή αυγή, ως αποτέλεσμα στρατηγικής πολιτικής επιλογής του συστήματος, προκειμένου να αναχαιτίσει το κίνημα αντίστασης. Στο μίσος και το ρατσισμό που θέλει να στρέψει τον φτωχό εναντίον του φτωχότερου, μετατρέποντας την κοινωνία σε μια μάζα φοβισμένων, απελπισμένων και εύκολα διαχειρίσιμων μονάδων.

 

Νοέμβρης 2012


Ελευθεριακό στέκι Πικροδάφνη

Αγ. Βασιλείου & Π.Π. Γερμανού 22, Μπραχάμι / www.steki-pikrodafni.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *